Autopatie

19.02.2014 19:57

Léčení chronických nemocí a samoléčba

Autopatie je cesta ke zdraví, metoda celkového pozitivního ovlivňování lidského organismu, vyrůstající na základech klasické homeopatie. Je to nová metoda, jejíž principy již byly v historii využívány u lidí i ve veterinární praxi. Jedná se o použití homeopatickým způsobem upravené vlastní tělesné informace osoby, která má být pozitivně ovlivněna. Je mimořádně účinná zejména při léčbě  chronických, obvyklými metodami nevyléčitelných, dlouhodobých potíží. Je vhodná nejen pro odborné léčení, ale také pro samoléčbu.

Jsem absolventkou kurzu autopatie.

Je to vyjímečná metoda, která velmi nenásilně vede tělo k uzdravení. Mám na mysli především nemoci chronické a civilizační jako jsou např.: bolesti hlavy, astma, ekzémy, atd.

Autopatie vychází z klasické homeopatie.

Léčí jedince jako celý soubor problémů. Nemoc je chápána jako porucha centrálního řídícího spirituálního systému v člověku. Stačí opravit příčinu ve spirituálním řídícím centru, vrátit tělu jeho zdravé vibrace, původní frekvenční vzor. Lidský organismus si už sám zjedná organizaci – návrat zdraví a to i u chronické nemoci. Oprava vnitřního centrálního systému proběhne tak, že se slina/dech osoby, která má být pozitivně ovlivněna se vysoko naředí/potencuje čistou pramenitou vodu. K ředění se používá zvláštní skleněná lahvička, která je k těmto účelům přímo určená. Dá se použít: na cokoliv a zvlášť vhodné je použití u chronických nemocí k úplnému návratu ke zdraví a nebo alespoň ke zmírněný potíží.